Nomadish

Nomadish

2 October 2014

Wine grapes, family and village life

When I was getting to South of France, I could see that the collecting of wine grapes has started. I was walking one day at the wine fields with doggy to see little closer their work and also to see matured grapes of the village Saint George D´Orques. I also had family to visit me, my brother came over with his girlfriend and we spent some nice moments together with playing and singing.


wine fields at Saint George D´Orquesvery arabic windows I think!

nice mosaic work at the wall

Artist´s workshopLittle alley, just for scooters
Funny mailbox :)


Maria, my bro´s girlfriend was teaching me how to use the snuff, 
I was laughing too much, and no, never again I will try that stuff! 
But thanks for the lesson :P

No more snuff for me!

So ready to be collected!
..and wine grapes will be transported to the center of the village where 
the winemaker is producing the good wine of Saint George D´Orques.

4 comments:

 1. Hyi teitä nuuskan kokeilijoita!Varmaan riitti naurua.Voin vain kuvitella.Ihania noi ikkunaluukut.Sopii täydellisesti noihin vanhoihin upeisiin taloihin.

  ReplyDelete
 2. Joo hyi, toi nuuska oli ihan kauheeta, pisti vain vedet silmiin ja pisti ikeniin, yäk ei enää kiitos! Nauratti vaan kun oli vaikea puhua moinen möykky huulessa :P

  ReplyDelete
 3. Etkö ole kokeillut esim Sveitsistä saatavaa nenään vedettävää nuuskaa, sitä brittiversiota ? Se vasta vinkeää on, mentholilla raikastettua ja se saa pään pörräämään iloisesti ...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Albin, enpä ole tosta kuullutkaan, luulisin et mun nuuskakokeilut oli nyt tässä, tosin koskaan ei pidä sanoa ei milloinkaan :)

   Delete

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)