Nomadish

Nomadish

4 April 2015

Happy Easter - Hyvää pääsiäistä!

Kreikassa ei pääsiäinen osukaan tänä vuonna samaan aikaan kuin teillä siellä Suomessa, vaan ortodoksi pääsiäinen on viikkoa myöhemmin. Suomalaisten pääsiästunnelma välittyy tänne teidän ihanilla pajunkissakuvilla ja koristeilla!

Lidlistä ostin kolmisen viikkoa sitten suklaisen pupujussipussin  (onko tää yhdyssana??) ja se on kyllä auttamattomasti syöty jo aikaa sitten, taisi olla heti siinä kassojen jälkeen, eli silläkään ei autoon tunnelmaa loihdita.

Iloista pääsiäistä teille kaikille ja ensi viikolla meidän olisi tarkoitus olla viettämässä kreikkalaista pääsiäistä jossakin mukavassa pienessä paikassa :)

Terveisin, Nomadish ja sen koira10 comments:

 1. Tuli yksi joulu mieleen,kun syötiin suklaarasiat etukäteen ( Julia ) nam nam.Piti käydä uudestaan kaupassa seuraavana päivänä ja sama toistui taas.Kyllä maistui oksennukseen asti.Päätettiin,että nyt riittää ja loput suklaat syödään sit jouluna.Muistatko?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hiiiii,juu, sukuvika :). Tosin mähän en nykyään syö sokeria pääsääntöisesti ollenkaan, mutta sitten tuli heikko hetki kun näin noi söpöt pupujussit ja se oli menoa se! Mut voisitko tuoda tullessas Kreetalle Fasun sinistä ja Mignon-munan, kiitos.

   Delete
 2. Tunnustan.Mä kanssa söin Lidlin pääsiäis-suklaat etukäteen.

  ReplyDelete
 3. Toi on hyvä idea sun viimeisessä blogissa,kun olet laittanut noi pikkukuvat alareunaan.Klikkasin suurentaakseni kuvan niin se antoi koko historiikin minkä olet kirjoittanut siitä paikasta.

  ReplyDelete
 4. Joko Kuksa 365 kuvaa on jo otettu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Menee huhtikuun loppuun ja on valmista!

   Delete
 5. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ Nomadish ja koira :D!!! Taitaa olla varsinkin Reiskalla herkkupäivät!
  Täällä alkaa jo hieman jännittää: kaksi viikkoa ja sitten... Tha erhume Ellada!
  No strikes parakalo!

  ReplyDelete
 6. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ sinnekin, näin myöhässä eli Xronia Polla! Kalo Taxidi to Ellada:). Olemme kaikki syöneet itsemme täyteen Reiskaa myöten!

  ReplyDelete
 7. Minä vähän ihmettelin, että mites tämän postauksen lukeminen tuntui niin helpolta, kunnes tajusin, että kieli on vaihtunut suomeen! :D

  ReplyDelete

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)