Nomadish

Nomadish

24 January 2016

Arkea satamassa

 Meillä ei olekaan ollut kunnon nettiyhteytta sitten Kalyvesista lähtömme jälkeen, kun torstaina suunnistimme eläinlääkärille, koska tarhakäynti Soudassa ei sitten onnistunut, no ehkä sitten myöhemmin. Kreetan kodittomat eläimet auttoi taas kerran suosittelemalla hyvää eläinlääkäriä Haniassa, mutta jätin sen väliin, koska sijainti oli ihan keskustassa ja isomman auton kanssa voi olla hankalaa. Katselin siis netistä lääkäreitä ja päädyin Rethymnonin kupeessa olevalle lekurille, jonka eteen sai auton parkkiin (kiitos google maps!). En soittanut ja varannut aikaa etukäteen, mehän vaan pelmahdettiin sisälle. Tärkeintä oli saada Nerolta otettua verinäyte, jossa analysoitaisiin onko tytöllä tuota välimeren maiden vitsausta, eli leishmaniaa. Näyte otettiin ja tulos negatiivinen, hyvä Nero!


 

 
Tästä oli hyvä lähteä suunnittelemaan Neron jatkoa. Pyysin hinnat steriin, passiin ja rokotuksiin ja hinnat  ovatkin todella asialliset Suomen mittakaavassa. Ajelimme Rethymonin sataman parkkikselle, joka on talvikuukausina maksuton, saatiin vesivarannot taas täytettyä, julkinen vessakin on tuossa vieressä ja kelpaa olla assuparkkiksella parkissa, kun kelit ovat nyt mitä ovat! Ei tarvitse koirien eikä minun mudassa rämpiä, vaan olla hienosti niin kuin kaupunkielämässä ollaankin :). Ei pöllyä hiekka, mutta auto on kyllä sen näköinen erinäisten sateitten jälkeen, että pesulle joudetaan, ellei ennen lähtemistä saada kunnon kaatosadetta, joka auton huuhtelisi. En kehtaa tässä edes sanoa milloin auto on viimeksi ulkopesun saanut. Itse kun pesen autoni (edellyttäen ettei se ole hiekassa), tarvitsen kaksi litraa vettä, pienen pesusienen, yhden rullan talouspaperia ja äitini vanhat sukkahousut (!). Ei siis pesuainetta. Sienellä huitelen menemään, paperilla kuivaan ja kosteilla sukkahousuilla tai semmoisen pätkällä lähtee ötökät super hyvin irti keulasta. Siis vain kaksi litraa vettä, konstit ovat monet matkailijalla. 


Hieno pääkallo laiva!


Ja ilta tuli satamaankin...


 
Oleilemme täällä satamassa näitten kylmien ja sateisten päivien yli ja annamme ajan kulua. Tyttöjen ulkoilut ovat vähän sitä sun tätä, mutta ollaan me rannallakin pyörähdetty juoksemassa ja isompaa pidän irti täällä satamassa koska täällä on paljon tilaa, Nero kulkee hihnassa enimmäkseen, koska on niin älyttömän nopea juoksija ja autoja täällä kuitenkin kulkee. Toimivaa nettiyhteyttä täällä ei ole, joten vaatii vierailun johonkin nettikahvilaan, jotta pääsee maailman kanssa yhteyteen. Hyvä syy päästä herkulliselle capuccinolle ystäväni jäädessä koiravahdiksi ja saan läppärinkin ladattua, kun tuo virtakin on vähän kortilla auringon ollessa näkymättömissä. Paistetta ja lämpöä odotellen, sitä odottaa etenkin Nero!

Terveisin Nomadish ja sen kulkurit 


2 comments:

  1. Nero on onnen tyttö,kun löysi sinut.Olisipa enemmän sinunkaltaisia ihmisiä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi teitä kulkureita, olette kyllä mahtavia :D! Jännityksellä olen seurannut Neronkin vaiheita ja toivonut, että kaikki järjestyy parhain päin. Tuo kalastajajuttu oli kyllä mainio, vain Kreikassa voi käydä noin, uskon. Hyvät jatkot!

      Delete

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)