Nomadish

Nomadish

27 January 2016

Kuka vie ketä?

 

Eilen oli ihan mielettömän hieno aurinkoinen päivä, aurinko paistoi pitkän aikaa ennen kuin pilvet taas tuli ja tänään onkin jälleen harmaata, vettä tosin ei ole vielä tullut..Kyllä teki paiste hyvää mielelle!


 

Mukava rantsu on suoraan sataman vieressä, jossa tähän aikaan vuodesta käy paljon koiria hulluttelemassa, toisin on kesällä, kun rantatuolit ilmestyvät turisteineen. Juttelin pidempään nuoren naisen kanssa, jolta kysyinkin, että missä ulkoilette kesällä, kun rannalle ei varmaankaan ole asiaa? Hän kertoi, että eivät turistit ole ongelma, vaan kreikkalaiset, mutta moni kuulemma menee vuorille päin, jossa on rutkasti tilaa koirien juosta oliivipuiden varjossa.

koirajono


Nero sai olla remmissä, kun ei se vielä osaa olla monen koiran kanssa yhtäaikaa. Nero haluaa rauhassa tutustua muihin..


Ja sitten itse otsikkoon, kuka vie ketä? Ajattelin, että josko tuo iso toimisi pienelle lapsenvahtina, kytkin tytöt yhteen, mutta oli kyllä niin, että pieni vei isoa :)

Voisitko sanoo tolle että lopettaa mun vetämisen!!!

Tänään Nero ei saanut aamupalaa ja herätys oli jo klo 7 aamulla, eli todella aikaisin meille! Miksi Nero ei saanut aamupalaa? Koska tänään on Neron sterilisaatio! Eilen iltaruoka, ei vettä enää klo 21 jälkeen ja ei siis myöskään aamupalaa. Vein Neron lääkärille ennen yhdeksää ja samalla sirutettiin, rokotukset voidaan antaa vasta kymmenen päivän jälkeen. Tilattiin myös kaksi eri verinäytettä (ehrlichia ja dirofilaria) ja näytteet lähetetään Ateenan isomman laboratorion analysoitavaksi, tulosten pitäisi tulla joidenkin päivien sisällä.

Nero lähti rohkeasti eläinlääkärin matkaan niillä hassuilla pienillä sipsutuksillaan ja nyt hiukan jännitetään, että kaikki menee hyvin, miksei muka menisi! Eläinlääkäri soittelee, kun saan mennä Neroa hakemaan. Seuraavalla kerralla sitten päivitystä, kuinka kaikki meni!

2 comments:

  1. Ihania kuvia ja upeat maisemat.On toi Nero aika hauska koira.Pieni ja sitkeä sissi.Niin kuka vie ja ketä?Seuraavaa blogiasi odottelen,miten meni Neron sterilisaatio?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sitä Nero nimenomaan on, oikea sissi sitkeä :)

      Delete

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)