Nomadish

Nomadish

28 January 2016

Nero eläinlääkärillä

Eilen olikin jännittävä päivä monelle ihmiselle ja tietenkin Nerolle itselleen, sillä eilen oli Neron sterilisaatio! Jännää tämä oli myös Neron uudelle ikiomalle tulevalle perheelle, jotka myötäelävät tätä Neron elämää täällä Kreetalla, siellä Suomessa! Eli Nerolla on nyt myös ihana perhe, joka odottaa Neron näkemistä ja kyllä minäkin odotan kovasti tämän perheen tapaamista <3!

Mites kaikki sitten menikään eilen? Leikkaus meni hyvin, mikä onkin tärkeintä, mutta pientä lisäjännitystä toi maanviljelijöiden teiden tukkiminen juuri eilen. Moottoritie oli suljettu ja minunhan piti motari ylittää, jotta pääsin Neroa hakemaan ja tietenkin päästä takaisin satamaan Neron kanssa. Matka on yhteen suuntaan noin 6 kilometriä, aikaa reissuun meni lähes kolme tuntia, pitikin taas sattua!

Rethymonin pääkadulla

Luonnollisesti kaikki autot etsivät vaihtoehtoisia reittejä ja yllä oleva kuva on vielä väljältä "isolta" tieltä. Tiet olivat välillä vain yhden auton mentävissä ja kun liikenne oli todella vilkasta eilen, koin muutamia haastavia tilanteita autollani. Oli hiekkatien pätkää ja jyrkkää nousua laskuineen, mutta huh, me selvittiin!


Eläinlääkäri ja pet shop

Nero heräilemässä lääkärin vastaanotolla <3

Neron hullun hauska lääkäri, Yannis

Jo toinen merkintä Neron terveyskorttiin :), steri ja sirutus!

Takaisin kotiin!


Nero peiteltiinkin kunnolla, sillä on tärkeää pitää Nero lämpimänä. Viime yö olikin ensimmäinen kerta, kun lämmityslaite jätettiin päälle koko yöksi. Tänään ollaan jo ulkoiltu kevyesti, tilasin upean auringonpaisteen :). Nero jo jahtasi hihnan perässä heinäsirkkaa ja perhosta, eilinen operaatio on muisto vain! Tosin ei tikkien osalta ja tätä tyttöähän on vaikea pitää aloillaan.

Aurinkoiset terveiset meiltä kulkureilta :)


4 comments:

 1. Onneksi olkoon Nero! Pääset asumaan Suomeen varmasti sydämelliseen perheeseen.Näin blogin seuraajana haluan kiittää perhettä.Toivottavasti saadaan lukea elämäsi vaiheita täällä Suomessa.Onneksi sterilisaatio leikkaus meni hyvin ja kaikki paperisikin ovat kunnossa.Jälleen ihania kuvia.Kävipä huono tuuri liikenteen suhteen,mutta onneksi selvisit ajoissa lääkäriin hakemaan Neron.Ei muuta,kun tsemppiä sinne teille kaikille.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, me ollaan kaikki niin onnellisia tästä Neron elämän uudesta alusta! Kuka olisi uskonut että tämä laiha vuoristotyttö pääsee Suomeen omaan kotiin!

   Delete
 2. Minäkin olen tosiaan jännityksellä seurannut tilannetta. Olet kyllä uskomaton tyyppi Olka! Miten ja milloin Nero pääsee Suomeen. Toivottavasti kuulemme hänen elämästään joskus välähdyksiä. Sekä sulle että Reiskalle tulee varmasti kaveria ikävä, mutta tosi hyvä näin. Eli Nerolle turvallista kotimatkaa ja teille kivaa helmikuuta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Eija!!! Kyllä tuohon neropattiin alkaa kiintymään jo, se on taivahan tosi, mutta parasta että pääsee ihanaan kotiin, johon Neroa todella odotetaan :). On luvassa lämpöä ja rakkautta yllin kyllin ja poikakaverikin <3. Nero on vielä muutaman kuukauden täällä ja sitten kohti Suomea! Aurinkoiset terveiset Eija :)

   Delete

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)