Nomadish

Nomadish

9 February 2016

Nerolla on passi!Eilen tuli reilu kymmenen päivää täyteen leikkauksesta ja palasimme Neron kanssa Rethymnoniin eläinkääkärille, jossa Nero sai sen oman passin:)


Ykkösrokotekin laitettiin ja kolmen viikon päästä ajellaan takaisin saamaan kakkosrokote ja rabies, sen jälkeen Nero onkin valmista kauraa papereineen lähtemään Suomeen! Painoakin oli tullut alle kahdessa viikossa puolikiloa lisää :)! Päästiin hyvin ajamaan täältä Frangokastellosta, ei ollut juuri eilen tiesulkuja maanviljelijöiden puolesta, tilanne on ollut viimeisen parin viikon aikana Kreikassa kaaottinen. Tie Ateenasta Thessalonikiin on ollut isoin osin poikki ja täällä Kreetalla isoimpien kaupunkien sisääntulot isoilta teiltä on ollut tukittuna. Laivat eivät ole kulkeneet entiseen malliin, mutta eilen oli ruokakaupassa hyllyt täynnä ja se on hyvä se.


Olemme edelleen näissä maisemissa Frangokastellossa , ehdoton suosikkipaikkamme Kreetalla. Lumiraja on korkealla, ja ilmat on vaihdelleet viikon sisällä t-paita kelistä räntään ja eilen taas alkoi lämmetä upeasti. Viikonlopuksi on luvassa jopa +24 astetta, sopii meille!


Kynsien leikkuuta me ei stressata, Neron asento oli tämä :)


Tyttöjen lepotauko


Päästiin nyrkkipyykille kauniina päivänä!


Heiiii, toi tavernan poitsu tulee moikkaa meitä joka päivä monta kertaa!


Älä pelkää, tää ämpäri on vaan väliaikaista!


Ja sain lankattua mun kengätkin, josta muistui mieleeni hollantilainen ystävättäreni jonka tapasin Portugalissa vuonna 2012...Muutama vuosi sitten olin ison koiran kanssa Amsterdamissa visiitillä ja tämä ystäväni katsoi kauhulla kenkiäni. Seuraavana päivänä hän tuli tämän maagisen nesteen kanssa ja huolsi kenkäni. Taikatavaraa, kengistä saa kuin uudet! Siinä kenkiä lankatessani päätin soittaa hänelle, oli mennyt taas aivan liian pitkä aika, kun oltiin viimeksi kuulumisia vaihdettu. Samalla ystäväni sai minut päivittymään nykyaikaan, nimittäin kehotti lataamaan whatsappin puhelimeen ja näin voidaan jutella ilman teleoperaattorien rikastumista :). Ja nyt pääsen Neron tulevalle Suomen perheellekin lähettämään kätevästi reaaliaikakuvaa Nerosta! 


Tästä on ihan parasta katsella, mitäs siellä kattiloissa tänään porisee.

  
Aamupala kurkkaus, jätäthän mulle jämät!


Kuvassa on siis kolme koiraa, tämä söpö uros käy lenkillä itsekseen ja moikkaa tyttöjä


Me jahdataan sua!Uusi ajanvieteleikki Nerolle, tyhjä muovipullo, johon laitan raksuja sisään, tää on kiva laittaa säpäleiksi. Nero viettää nyt ämpäritöntä elämää, hassua kuinka siihen kapistukseen ehti jo tottua, nyt kun katsoo Neroa, niin ihan kuin siltä muka puuttuisi jotain!

4 comments:

 1. Onnea Nero,olet kohta suomalainen koira.Hauskoja tarinoita ja kuvia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaksi kuukautta kreikkailua vielä ja sitten Suomeen :)

   Delete
 2. Mutta miten sinä raaskit luopua koirulista? Kahden koiran kanssa on tietysti vaikeampaa, ties minne olet menossa seuraavaksi, mutta noista kuvista välittyy selvästi helliä tunteita Nerskua kohtaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nero on <3 ja meille kaikille tulee taatusti ikävä! Nero pääsee hyvään perheeseen, jossa löytyy jo karvainen isoveli leikkikaveriksi, näin on tarkoitettu!

   Delete

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)