Nomadish

Nomadish

12 October 2016

Thirty countries together with Kuksa and my camper

A video from my 365 days, where is Kuksa today? Unfortunaly the quality is not there if you watch it in full screen, since the limits to pose a video is maximum 100 Mt. For me this is good personal souvenir from a whole year photo project <3

Now Kuksa is having 30 countries burned marks on it, means countries where Kuksa and my camper have been touring. See all the photo of the day in HERE!


Thank you Europe and Morocco <3, now we are in France and will go next to........?9 comments:

 1. Ihanaa lukea, että matka taas jatkuu! Olen kaivannut näitä postauksiasi ja ihmetellyt, mitä tapahtui, kun palasit Suomeen. Mahtavaa, että taas jatkat kirjoittelua!

  ReplyDelete
 2. Kiitos kommentista! Matka tosiaan jatkuu, olimme Suomessa kaksi kuukautta ja sieltäkin olisi postauksia tehtävänä jälkikäteen :). Nyt tosiaan Etelä-Ranskassa ja marraskuun alkupuolella vaihdamme taas maata, jääköön se vielä yllätykseksi minne päin etelää suuntaamme :). Mukavaa syksyä!

  ReplyDelete
 3. Ihana video Kuksasta.Minäkin haluaisin olla Kuksana sun autossa.Näkis paljon muoilmaa.

  ReplyDelete
 4. Haa, vihdoinkin! Tämäkin Anonyymi lukija on ollut kummissaan ja huolissaan. Sinä voit siis hyvin. Entä ne koirat?

  Mukavaa oleilua Ranskassa, ja tervetuloa takaisin.

  ReplyDelete
 5. Etelä-Ranskassa? Eikä susta ole kuulunut mitään? Et tulisi poikkeamaan ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa Albin! Se teidänkin majapaikka on siellä eteläisessä Ranskassa? Nyt ollaan jo jatkettu hyvän tovin matkaa muutama tuhat km etelämmäs :), mutta kiitos paljon kutsusta!

   Delete
  2. No voi herran pieksut :-) Tulisi jo tarkempia kuulumisia. Mutta oli kiva nähdä, että edes pari kommenttia on ilmestynyt.

   Delete
 6. Hengissä ollaan ja hyvissä voimissa, niin se oma koira autossa ja sitten se löytökoira Nero nykyään siellä Suomessa :), kiitos kommentista!

  ReplyDelete
 7. Kuulumisia kyllä tulee, en tiiä mistä aloittais :P, ei vaan pitää käydä myös kuvasatoa läpi! Kiva kun jaksatte sivuilla edelleen käydä, kiitos :)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)