Instead of pork or chicken, I make these veggie souvlakis, very tasty dish, even for meat eaters:)
You can put whatever
vegetables you have or like, this time I made them from onions, zucchini and peppers.
I slice all the vegetables and add them in these souvlaki sticks. I prepare olive
oil and “gyros- spice mix” in a bowl and pour it over the vegetables. Time to
time I turn the souvlakis in a pan and I let them getting good marinated, some
hours before baking them. More time, more taste!
Bake in a
pan until all the vegetables are soft, they get a great taste like in a grill!
You can
serve for example them with Greek Salad, tzatsiki, rice or (baked) potatoes.
Nam nam! Kohta minäkin saan syödä tota samaa herkkua.Ei enää montaa tuntia niin olen siellä,jee jee!!
ReplyDeleteTänään ostin jo tomaatit salaattiin :)
DeleteHyvää on ja tietty terveellistä! Parasta kun saa nuo kasvikset vielä lähituottajalta, tietää mitä syö...
ReplyDeleteJuuri näin, kasvikset tulevat läheltä ja se on parasta!
Delete