Nomadish

Nomadish

31 January 2016

Kaupungista maalle

Torstai, eli päivä Neron leikkauksen jälkeen, oli luvassa muutaman tunnin kaupunkierros, kun molemmat koirat jäi ystäväni hoitoon, sopi mulle! Hieno keli vaellella Rethymonin vanhassa kaupungissa, käydä kahvilla ja oluella, toki tärkeintä tälle reissulle oli löytää Nerolle kauluri, kun semmoista ei mukaan sattunut eläinlääkäriltä edellispäivänä..

Tyyni ja aurinkoinen päivä pienellä pilvihötöllä!Kadut olivat lähes autioina, pääkadun kahvilat taas tupaten täynnä nuoria, kun kaupat olivat juuri sulkeutumassa, ennen kuin taas avasivat kuudelta illalla.

Vanhan kaupungin puiset kapeat erkkerit jaksavat aina vaan silmää miellyttää!Kahvi ja olutseurana katti


Ja saatiin Nerolle myös tämä kapistus!Valmiina nukkumaan, taas yksi päivä täynnä!


Pikkusen Neroa huolestuttaa, että se mukava kalastaja ei taida nyt Neroa tunnistaa!


Perjantaina oli aika taas jatkaa matkaa, kaupungista maalle! Voi ei, tiet on edelleen suljettu! Uusi reitti naviin, kartasta tsekkaus vaihtoehtoista reittiä pitkin ja huh mihin taas eksyttiin...


...selvää oli että tästä kylästä ei läpi ajeta yli kaksi metriä leveällä autolla! Takaisin samaa reittiä mitä tultiin ja uutta reittiä taas esiin. Pääsimme mutkien kautta Frangokastelloon turvallisesti perille :)

Nää Itävaltalaispoitsut ei nää mun kauneutta tän ämpärin kaa :(
Frangokastellossa olivatkin tutut Itävaltalaiset ystävämme asuntovaunullaan, joihin tutustuimme pari vuotta sitten, olikin vuosi taas vierähtänyt edellisestä tapaamisesta. Heillä on kaksi urosta ja kissa, jotka kulkevat mukana, jee, seuraa meidän tytöille!

Felix, oh no, ei niin Neron kaveri, tai siis Nero ei halua olla katin kaveri.Tsekkaus poitsujen kämpille


Ja pojat kun lähti, oli Neron vuoro käydä tarkistaa mestat (ihan varmasti pojilla on jotain herkkuja!)


Mut ne herkuthan antaa noi tyypit! Me istutaan ja odotetaan..


On tuo Leo kyllä mukava tyyppi :)
 


Kato miten hienosti mä istun ja odotan!


Hei tyypit! Tulkaa ulos mä tiedän että te ootte siellä, heiiiiiiiiii!


Ja kaunis auringonlasku oli eilisen päivän päätteksi.


Tänään päästiin tyttöjen kanssa rannalle riehuu :)

Katsokaa Neron ilmettä. Tässä kutsuin Neroa tulemaan, ei kuunnellut, mutta kun huusin että "zit" eli istu, niin johan lähti kohti! Otin nimittäin namiarsenaalin tänään biitsille mukaan..Tässä kävi nyt joku vahinko Nerolla, ajatuskatkos, sillä Nero kasteli tassut!


Hei kiva että sä oot taas kunnossa, saadaan juosta kilpaa!!!Joo, en sais maata hiekalla kun mulla on toi haava ja tikit vielä, mutta putsataan ne kun päästään takas autolle!

2 comments:

  1. Ihanan eläimellistä menoa! Rantaelämä taitaa sopia koko tyttöporukalle :-)

    ReplyDelete
  2. Ihanaa,että saat vähän hengähtää.Rethymon on siisti paikka.Täytyy myöntää,ett vähän nauratti ja säälitti Neron kauluri.Nero tulee hyvin toimeen näköjään toisten koirien kanssa.Viisas koira.

    ReplyDelete

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)