Nomadish

Nomadish

6 December 2021

Hyvää syntymäpäivää oi kotimaani!

 

6.12.2021 Suomi 104

Tämä päivä tuntuu aina juhlalliselta, vaikka kaukaakin. Edellisen kerran olen viettänyt tätä juhlapäivää Suomessa vuonna 2008, sen jälkeen ne on vietetty asuntoautolla jossakin muualla. Suomessa ollessa tuli katsottua linnan juhlia ihan aina, lapsena perheen telkkarista, myöhemmin omassa kodissa tai ystäväporukalla jonkun luona. Linnan juhlia en ole nähnyt telkkaristakaan vuosiin, pukuloistoja taas on katsottu kuvina seuraavan päivän lööpeistä. No, tänä vuonna ei ole niitäkään, kuten ei myöskään viime vuonna. Toivottavasti ensi vuonna.

Muistelin samalla viime vuosien paikkoja, missä ollaan retkeilty itsenäisyyspäivinä ja ensimmäisen vuoden asuntoautoreissun juhlapäivä vuonna 2009 menikin Kreikassa kuten nyt. Silloin olimme Lefkadan saarella ja vauhti oli muutenkin rivakampaa, sillä kymmenen päivän päästä siitä, olimmekin jo hurauttaneet Espanjaan ja siitä hetken päästä Marokkoon. Nykyään ei maat enää vaihdu ihan tuota tahtia :P. Löysin muutaman kuvan aiemmilta vuosilta, silloinkin ne ovat näköjään menneet jossain rannoilla ja aurinkokin yleensä paistanut. 

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille Kreetan saarelta <3.

6.12.2021 Suomi 104

6.12.2015

6.12.2017 Suomi 100

6.12.2014 on näemmä kaivettu jemmoista suomalainen olut, nam Koffin portteri!

No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)