Nomadish

Nomadish

30 August 2021

520 km ajoa purilaiselle! (postausta toisaalta 5.8.2020)

 


Joskus on hassuja päämääriä ja meidän määränpää oli mennnä syömään nämä purilaiset 520 km päähän. Bretagnessa se ajatus syttyi, että paljonkos olisi matkaa tänne kivaan kanaalin varren parkkiin, jossa pysähdyttiin ekan kerran 2016 ja viime elokuussa. Mukava pariskunta pyörittää tätä "food truck- vaunua" ja nyt ottavat askeleen edemmäs ja avaavat tähän parin sadan metrin päähän oikean liiketilan vielä tämän kuun puolella.
Tämä matkaparkki on todella suosittu, etenkin tiistaisin, koska keskiviikko aamuisin on markkinat <3. Perjantaisin kanaalin varteen tulee vuorostaan pizza-camionette, joka paistaa pizzat kiviuunissa puulämmöllä. 
 
Purilaiset on nyt syöty (kyllä maistui!), koirakin sai tietty omansa :). Nyt meillä ei ole määränpäätä, kuumia päiviä on luvassa, monin paikoin yli +40. 
 
Tämä matkaparkki löytyypi täältä N 46 49 58 E 02 54 47. Parkki on maksuton, raikas vesi 2 e poletilla, jolla saa tankin täyteen (tyhjennys maksuton).
 



koiralle tietty oma purilainen, ilman mausteita


 





Pizza camionetissa on puu-uuni!!!

No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)