Nomadish

Nomadish

31 August 2021

Kohtaaminen erilaisena aikana (postausta toisaalta 11.10.2020)

 


Kohtaamisia osa 239...Ranskan alpeilla. Puolisen tuntia ennen auringonlaskua näin ikkunasta naisen tulevan fillarilla tähän leiriin, tunnollisesti maski naamalla, fillarissa sivulaukut jne, kunnon varustus.
Tässä leirissä ei ole muita kuin me ja respakin kiinni. Menin siis tervehtimään ja kerroin, että voit leiriytyä minne vaan ja omistajan puhelin nro löytyy tuosta seinältä. 
 
Näinkin hänen soittavan ja juuri olin aloittamassa valmistamaan simppeliä illallista ja huikkasin ranskaksi, "Madame, oletteko jo syöneet?". Hän sanoi ettei vielä ollut. No hätä, samalla tekaisen sinulle lautasen myös, salaattia, pastaa ja kasvispyörykoita.
 
Siinä juteltiin hetki, hän oli heinäkuussa lähtenyt kotoaan ja ajanut fillarilla ympäri Ranskan. Viikon kuluttua reissu päättyy ja hän taas kotona.
 
Vartin päästä vein kertislautasen hänelle ja kyytipojaksi mun vikan pullollisen olutta. Täällä on niin kylmä, ehkä +5 ja siihen tuuli päälle. Pahoittelin, että normaalisti olisin kutsunut sisään lämpimään autoon, mutta näinä aikoina, olen todella pahoillani, etten voi kutsua :(.
 
Vastaavia kivoja kulkijoita on sattunut paljonkin kohdilleni, harmi vaan että aika on nyt tämä mitä on, olisi ollut tosi mukavaa jutella enemmän.

No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)