Nomadish

Nomadish

31 August 2021

Le Malzie Villen matkaparkissa (postausta toisaalta29.8.2020)

 


No ni, nyt taas matkaparkkipäivitystä usean päivän jälkeen (hyvin voidaan, kiitos kaikille huolestuneille ja amen niille joilla ollut rauhaa mun Ranskan päivityksistä ja tosiaan ei ole (ainakaan vielä), musta tullut linnanrouvaa, vaikka joku teistä niin epäilikin :)
 
Tiesittekö että Clermont Ferrandesta (keski-Ranskassa noin) Montpellieriin asti kulkee jopa Ranskan mittakaavassa outo juttu, ilmainen motari 340 km? No ei me sitä ajettu tänään kuin 45 km, ne pikkutiet on jänskempiä. Paitsi, että jokunen päivä sitten ajettiin haastavampaa pikkutietä. Usein katson kartasta niitä kivasti vihreällä merkittyjä teitä, maisemareittejä. Olisin voinut jättää edellisen väliin. Oltiin 1700 metrissä ja matkalla muutama korkea huippu, olisko ollut 40 km pätkä. 300 m välein oli pikkulevike, johon pystyi pysähtymään, kun autoja tuli vastaan. Kaunista oli ja todella huikean kaunis keskiaikainen kylä Salers. Sielläkin oli matkaparkki, mutta oli totaalisen täynnä.
 
Jatkettiin pitkän aikaa eteenpäin ajallisesti, muttei kilsoissa. Löydettiin kiva matkaparkki toisesta keski-aikaisesta kylästä Le Malzie Ville N 44 51 17 E 03 19 39. Entinen kunnan leirintäalue kivenheiton päästä kylästä ja keskeltä kylää löytyy toinen maksuton parkki, jossa myös tyhjennykset ja täytöt veloituksetta. Tämä joenvarrella oleva parkki on kivempi yön yli.
 
Me käytiin koiran kanssa jopa bistrossa oluella, oltiin ainoat asiakkaat, tosin paljon ampiaisia ja niitä tuntuu nyt olevan ihan joka paikassa Ranskassa vaikka kuinka paljon!
 
Bonne nuit Ranskasta, eli hyvää yötä kaikille!
 
 



No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)