Nomadish

Nomadish

31 August 2021

Ajelua (postausta toisaalta 7.11.2020)

 

Ihan ei mahdu tuon pakun ja talon välistä

Toissapäivänä tuli tietoon, että Kreikassa alkaa lockdown. Eilen lähdin aamusta ajelemaan Euroopan eteläisimpään kaupunkiin Ierapetraan isommille ruokaostoksille ja että sai kaasupullot täytettyä.
Täällä tosiaan saa kaasua helposti monesta paikkaa, mutta etelän puoli saarta on vielä todella koskematonta. Vaihtoehtoina oli ajaa kaasun perässä 60 km länteen, 60 itään tai 70 pohjoiseen (saaren pääkaupunkiin Heraklioniin).
 
No me valittiin itä, koska just tultiin lännestä vaihtelun vuoksi. Täällä 60 km vaatii helposti 1.5 aikaa. Vitosvaihteella pääsin vetää ihan pikkupätkän. Saatiin ihan kaikki ruokaostokset tehtyä, mistään ei ollut puutetta, mutta kovasti oli ihmiset liikenteessä kaupassa päivää ennen lockdownia.
 
Nappasin muutamia kuvia matkalta takas tullessa. Eka kuva kylästä, jota vältin mennessä, koska tiesin että on usein haastava. Takas tullessa gps ei toiminut jostain syystä laisinkaan ja olin heittänyt aivot narikkaan ja juurikin päädyin tuon kylän läpiajoon, jota vältin jo mennessä (muistoja aiemmilta vuosilta).
 
Ahdasta oli. Paku parkissa (kauppa-auto) ja kaveri näyttää että kyllä sä mahdut. No en todellakaan sanoin. Hän siirsi autoaan hiukan enemmän vasemmalle, taittoi peilit. Taitoin itsekin peilit ja sitten mahtui juurikin menemään ilman kolhuja. Kreetan tiet on joskus yhtä seikkailua itsessään  :P.
 



 

No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)