Nomadish

Nomadish

31 August 2021

Elämää satamassa (postausta toisaalta 21.10.2020)

 


Elämää satamassa Kreikassa, kaksi viikkoa lockdownia takana ja ministeri jo puheessaan vihjasi, että ei ole realistista ajatella, että loppuisi 1.12. No ei siinä mitään, näillä mennään ja hei ne lahjaksi saadut kurkutkin meni. Hölskykurkut jäävät odottamaan seuraavaan kertaan, kutkuttavia reseptejä sain teiltä, kiitos!
 
Tänään saatiin auringonpaistetta koko päivä, sateisen eilisen jälkeen ja kassillinen mandariineja ystävältäni Georgialta ja kolme litraa oliiviöljyä, oliivi-Kostakselta. Kylänraitti oli autiona, kuten muinakin päivinä, kaksi rantatuolia kyllä bongasin, eli joku niillä kyllä istuskellut hetkeä aiemmin.
 
Ja tänne satamaan on tullut nyt kaksi asuntoautoa lisää, molemmat Saksasta. Toinen auto olikin samalla laivalla Italiasta Kreikkaan, siis vanhoja tuttuja :). Vaihdettiin kuulumiset ja tipsejä kyselivät tästä itään.
Meno on rauhallista, mutta ei olla kuoltu tylsyyteen, päinvastoin. Tästä on kiva seurailla sataman elämää. Kuvat tältä päivältä.
 
 





 

No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)