Nomadish

Nomadish

30 August 2021

Lockdownin alkua Ranskassa (postausta toisaalta 24.3.2020)

 


Olisin halunnut jäädä Portugaliin, mutta se ei ollut mahdollista. Tänään ystäviltä tuli viestiä sieltä useammasta lähteestä, hollanti/britti, että kaikki matkaparkit suljetaan perjantaihin mennessä valtion päätöksestä ja leirintäalueilta tulee poistua kaikki ne, joilla ei ole vuosiresidenssiä. (lisäys elokuussa 2021, jotkut leirintäalueet tekivät sopimuksia kunnan kanssa, kylän pormestari antoi valtuutuksia)
 
No Suomeen ei tulla me, nyt Ranskassa pihaparkissa. Viikko sitten maanantaina Portugalista lähdettiin kun poliisit laittoi sunnuntai-iltana barrikadit matkaparkkiin. Pikainen yö Espanjan puolella ja jo ennen puoltapäivää Ranskan puolella pitkien kilsojen jälkeen joista 40 km lumisateessa Espanjassa ennen Salamancaa. Aura-autot ajeli vastaan, hitsi en oo muuten vuosiin nähnyt moista vekotinta.
 
Olo on nyt kuin olisi lomalla. Hei tässä talossa on oikea keittiö ja oikea suihku ja rakastan puutarhatöitä, niitäkin riittää tehtäväksi. Ja se iso keittiö missä voi tehdä vaikka mitä! Tässä mennään niin kauan kuin tarvis, veikkaan että ei puhuta viikoista vaan kuukausista. Terveisiä teille kaikille, jotka vielä puurratte paluuta 🙋💖, tsemppiä!
 

 

No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)