Nomadish

Nomadish

31 August 2021

Osa 2 Saint Antonin Noble Val (postausta toisaalta 14.9.2020)

 


Osa 2 ihanasta ihanimmasta Noble Valin keskiaikaisesta kylästä kuvia ja juttuja. Tämän kylän matkaparkista postasinkin jo tuossa aikaisemmin (edellinen postaus)
 
Me ollaan iltaisin käpötelty näillä ihanilla toinen toistaan kapeimmilla kujilla, hauskoja yksityiskohtia ihastellen. Joko ikiaikaisen arkkitehdin tai talojen nykyisten asukkaiden toimesta. Paljon kauniita kukkia siellä sun täällä antamassa väriä.
 
Me ollaan käyty rose- lasillisella ja viereisessä pöydässä istuikin mainio ranskalaispariskunta, jotka ovat telttaillen liikenteessä ja yöpyvät läheisellä leirintäalueella, myöskin kävelymatkan päässä kylästä.
 
Tietenkin aksenttini kertoi (no ehkä ulkonäkökin), etten ole ihan ranskatar. Hihkuivat että Suomesta, kun kerroin. Syyksi paljastui suuri fanitus Paasilinnan kirjoja kohtaa. Juttua meillä sitten piisasikin kirjallisuudesta, suomalaisuudesta, matkustamisesta ja kaikesta maan ja taivaan välillä, kun jutut rönsyili. Ylpeänä lisäsin, että olin juuri saanut päätökseen ensimmäisen ranskankielisen kirjan ja lisäsin ettei ollut edes lastenkirja :P.
 
Isabelle ja Didier ovat Ranskan Bretagnesta ja siitäkin riitti juttua, kun juurihan me siellä oltiin. Lisää vinkkejä tuli! 
 
Eilen oltiin niillä kuuluisilla markkinoilla ja mukaan löysin tuommoisia mun näköisiä pestäviä maskeja, jotka heti keitinkin ja pesin. Pian siis testiin nämä.
 
Aurinkoiset terveiset ja sori vaan kun valitan, että on niin kuuma (joo ei ole reilua) :P.
 











 


No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)