Nomadish

Nomadish

31 August 2021

Kohti lockdownia taas (postausta toisaalta 6.11.2020)

 


Ollut jännä pitkä päivä ennen Kreikan lockdownia. Mutta ekaksi tarinaa viimeisestä illallisesta ennenkuin kaikki sulkeutuu huomenna klo 6 aamulla.
 
Tietenkin piti mennä tavernaan syömään vikan illan kunniaksi. Pienen pieni kalastajasatama, jossa vieressä iso hiekkaranta samalla.
 
Paikalliset hihkuivat että asukasluku juuri nousi, kun me tultiin tänne! Normaalisti 11 asukasta sataman alueella. Keski-ikä sanoisin yli 70. Tällä mennään seuraavat viikot. Asukkaan luona saadaan pestä pyykkiä ja käyttää keittiötä jos halutaan. Asunnoista pari on tuttuja ennestään, mikään niistä ei ylitä 20 neliötä, mutta vieraanvaraisuus sitäkin enemmän. Ja siivosivat sataman erikseen että jos sähköä haluatte niin parkkaatte sitten tähän. Kreikka ihan aina <3.
 
Ja piristykseksi pari vanhaa paikallista tuttua, joiden kanssa vaihdettiin kuulumiset - heidän yltiökreikalla ja mun no vähemmän, mutta ymmärretyksi tultiin puolin ja toisin :).

No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)