Nomadish

Nomadish

31 August 2021

Aarteen etsintää (postausta toisaalta 28.11.2020)

 
Meidän satamassa (siis nythän tää on jo mun mielestä meidän) Kreikassa oli todella kesäinen keli. Ei tuulen virettäkään, aurinko mollotti täysillä, olkaimeton mekko ja lenkille. Kuvia tältä päivältä.
Tänään me löydettiin taloraunio, pitihän se katsastaa, jos vaikka aarteita. Ja aarrearkkuhan siellä! No romua täynnä, mutta nää on aina jänniä.  

Granaattiomenat vetelee viimeisiä, yhden puun näin vielä missä näitä roikkui. Paras sesonki oli 3-4 viikkoa sitten. Mun lempparisaalatti on ihan vihreää salaattia, paljon niitä granaattiomenan "siemeniä", halutessa vähän kirsikkatomaattia, kurkkua, oliiviöljyä ja balsamicoa -oikea kauden herkku tämä! 
 
Bongasin myös useamman uimarin uimasta, merivesi +22 vielä. Huomenna näyttäis sateita tuo mun puhelimen ennuste, mutta usein se sade jää vuorille ikäänkuin jumiin ja ei yllä rannikkolle. Psiloritiksen vuori 2500 m korkeudella on saanut jo ensilumen, tosin ihan kevyen sellaisen, nähtiin se toissapäivänä kun käytiin shoppailemassa siellä Euroopan eteläisimmässä kaupungissa. Ja P.S. Me bongattiin myös espanjalainen asuntoauto täältä, semmoinen lähes 8 metrinen, hekin löytävät nyt tämän paratiisisaaren :)




 

No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)