Nomadish

Nomadish

30 August 2021

Kohti Espanjaa, huikea Col Ispeguy (postausta toisaalta 3.10.2019)

 

 

Ranskassa vai Espanjassa, vaikea sanoa. Tämä luonnon kauneus löytyy prikulleen rajalta. Col Ispeguy N 43 10 57 W 01 20 06. Ja jos Ranskan puolelta ajelee tänne, noin 15 km ennen löytyy Intermarchen ruokakauppa, jonka pihalla pesukoneet. 

Ja tästä kun jatkaa eteenpäin niin olisko 20 km niin löytyy eka huoltis (huoltisjutska muistini mukaan, oltiin täällä viimeksi 2017 pois tullessa Espanjasta), josta tietenkin saa sitä edullisempaa dieseliä kuin Ranskasta. Tämä on puhtaasti vain parkkis, ilman palveluja, mutta niin väärtti! Viimeeksi olimme viisi yötä täällä, upeita vaellusreittejä ja hevoset kulkee vapaina ja iltaisin syötin niitä auton ikkunasta. Nyt vasta muutaman tunnin ollut parkissa, hepokatteja en ole vielä nähnyt, mutta on sen verran todistusaineistoa tuossa vieressä, että kyllä he täällä vielä kuleksivat :). Mukava ravintola/baari/sekatavarakauppa suoraan parkkiksen yläpuolella, josta myös baskin maan matkamuistoja.

 


No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)