Nomadish

Nomadish

31 August 2021

Saint Antonin Noble Val jaksaa aina hurmata! (postausta toisaalta 14.9.2020)

 


Ihana, ihanampi, ihanin Saint Antonin Noble Val, eteläisessä Ranskassa. Matkaparkki ei ole kummoinen, tyhjennys ja täyttöpiste aikas rustiikki, mutta kaikki onnistuu. Mukavampi parkki löytyy vierestä, nurmialueelta, joissa paljon autoja myös. Mutta näillä +34 keleillä valittiin matkaparkin puoli, koska saadaan olla puiden alla.
 
Noble Val on aivan mahtava keskiaikainen kylä ja sen sunnuntai tori/markkinat ovat loistavat! Keskiaikaisen kylän kujat täyttyvät kymmenistä myyjistä, ehkä satakin menee rikki.
Hyviä ruokaravintoloita, kahviloita, baareja, ystävällinen ja kansainvälinen ilmpariiri plussaa! Monella ulkomaalaisella on täällä kakkos- asunto.
 
Todella suosittu aktiviteetti on täällä kanoottien vuokraus, tänä kesänä ennätyslukemat 1200 lähtöä päivittäin. Tässä kylässä itsekin vedin kanoottireissun vuonna 2009. Suosittelen!
 
Parkki löytyypi täältä N 44 09 08 E 01 45 04. Tuolla nurtsiparkin vieressä (pikkuinen talo kuvassa) on myös vessat. Kaikki tämä veloituksetta. Parkki on kivenheiton päästä kylästä, leipomoonkin reilu 100 m ja jos petanki sujuu, niin sitä voi pelailla matkaparkissa.
 



Tuosta pikkurakennuksesta löytyy vessat

 

No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)