Nomadish

Nomadish

31 August 2021

Auringonlaskua, kurkkua ja sitruunaa! (postausta toisaalta 14.11.2020)

 


Ja mitenkö nämä liittyy toisiinsa? No eivät oikeastaan mitenkään muuten kuin tähän päivään.
 
Kuvat napsittu tämän illan näkymästä auton molemmin puolin. Toisella puolella rannan päässä kirkko ja toiselta puolelta värjäytyy aina hienosti nuo vuoret punaisiksi (siitä tarinaa myöhemmin).
 
Siis se kurkku ja sitruuna? Mamma nimeltä Kula antoi kurkun ja myöskin hänen poikansa Michaelis (nimet siis kirjoitan foneettisesti niin kuin he itsensä esittelevät, tai oikeammin voisi sanoa että eivät he esittele vaan vastaavat kun kysyn "post to lene"? Eli mikä on nimesi). Sitten oli vielä joku jolta en kerennyt kysymään nimeä, pysähtyi autollaan ja nakkasi kahdeksan kurkkua lisää. Tykkään kurkusta, mutta kymmenen? Vaikka kuinka siivutan leivän päälle ja lautaselle niin tovi menee. Muistan että mummini teki kurkusta aina jotain "säilykemallia" lasipurkkiin ohuina siivuina, olisko ollut tilliäkin joukossa?
 
Ja sitten tuli skootteri-Jorgos joka toi kassillisen sitruunoita.
Saiskos teiltä näille jotain reseptivinkkiä, jonka voisi toteuttaa asuntoauto- oloissa? Sitruunat toki säilyy pidempäänkin
 
P.S. Se Romanialainen noutoruuan hakija, jolle tavernan pitäjä valmistaa perheensä ruokaa mukaan, koska tavernan pitäjä ajatteli, ettei yksinäiset miehet muka osaa tehdä ruokaa, niin paljasti tänään ettei ole oikeastaan tehnyt koskaan ruokaa elämänsä aikana :P!



No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)