Nomadish

Nomadish

31 August 2021

Täältä tullaan Italia! (postausta toisaalta 13.10.2020)

 


Ranskan alpeilta tänään ylitys Italiaan ja 642 km tuli mitskuun Anconaan (IT), josta hyppäämme huomenna laivaan Kreikkaan. Niin tykkään Euroopan liikenteestä, vaikka autoja on paljon ja rekkoja todella paljon on liikenne niin soljuvaa.
 
Keskivauhti oli 110 km/h, joitakin tietöitä Torino-Parma-Rimini-Ancona, mutta vauhti pysyi hyvänä. Muka 60 km rajoituksia, rekatkin ajoi 90 km/h. Kaunis aurinkoinen päivä, aamulla -6 ja nyt Anconassa vieläkin autossa +20 ilman lämppäriä. 
 
Ja kukaan ei kysynyt mitään rajalla ja ei siellä ollut edes yhden yhtä tullimiestä. Huomenna se rennoin päivä alkaa kun merimatka lähes vrk mukavasti autossa camping on board sähköllä. Kannella myös suihkut ja vessat käytettävissä. 
 
Huomenna pikainen tsekkaus/tankkaus tämän kätevän matkaparkin luota, joka veloitukseton (täyttö ja tyhjennys myös maksuton) ison supermarketin valikoimaan, jotta saa pari Italian herkkua mukaan <3.

No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)