Nomadish

Nomadish

31 August 2021

Pitkän päivän palkinto, pizza-camionette :) (postausta toisaalta 19.9.2020)

 


Hitsi me ajettiin paljon tänään, kilsoissa kuin ehkä kolmisen sataa, mutta ajallisesti koko pitkä päivä. Ranskan Mendestä lähelle Gap-kaupunkia (haha ei sentäs Kapkaunkia).
 
Kiemurtelevia teitä, kukkuloita/vuoria, rotkoja (Saint May gorge nimi jäi mieleen), toinen toistaan upeampia kyliä, viiniviljelmiä, oliivipuita ja niiden öljyä löytyi tien varren myymälöistä, tuli ihan rakas Kreikka mieleen paikoitellen.
 
Matkaparkkiin saavuttaessa sattui siellä juuri tänään olevan parkissa pizza camionette! Ihan niinkuin väsynyttä matkailijaa oottamassa! Me käytiin tilaamassa pizza ja heipat sille että olisi itse tarvinnut jotain väsätä. Koirakin kuorsaa nyt onnellista koiran unta.
 
Ei mitään käsitystä vielä minkälainen tämä kylä on, sillä tämä matkaparkki löytyi kylän laitamilta. Veloitukseton ja täyttö ja tyhjennys samoin.
 
Matkaparkki löytyy täältä N 44 31 12 E 05 45 13.
 
Lisää kylästä jos mielenkiintoinen ja visiitin arvoinen. Eli nyt Haute Alpes departement, Grenoblen kyltitkin vilahti, ei ihan kaukana sieltä etelän suuntaan ja ehkä 100 km Italian puolelle :).
 



 

No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)