Nomadish

Nomadish

30 August 2021

Nyt ei käyny tuuri, varotoimista huolimatta (postausta toisaalta 12.8.2020)

 


Kohtaamisia osa 295, kohteena vesipumppu. Ainahan ei kaikki meni teknisesti putkeen ja olen yrittänyt olla niihin jotenkin edes varautunut. Varavesipumppu ollut aina mukana ja iloakin on tullut siitä että se todella on mukana kolmisen kertaa. Mutta nyt meni pieleen..
Yleensä vesipumpun on joutunut vaihtamaan kolmen vuoden välein ja se vaihtohan on lastenleikkiä,.parin minuutin homma. Enemmän aikaa menee siihen kun purkaa ympärillä olevat kamat että pääsee pumppuun käsiksi. 
 
Helmikuussa 2020 vaihdoin vesipumpun Portugalissa kun vanha ei toiminut. Ja siitä sitten tietenkin taas sitä uutta varapumppua ostamaan. Siis kutakuinkin puolen vuoden päästä eli tänään, taas pumppu teki tenät. Sunnuntai kappale- ei toiminut kun puoli vuotta. No mullahan tietenkin se varapumppu. Eikus vaihtamaan,.mutta mutta, ei inahdustakaan. Sekään ei toiminut, sunnuntai kappale sekin (50 euroa kaivoon). Tuli jo mieleen onko tässä joku muu vika mahdollisesti. 
 
Onneksi ollaan suht lähellä kaikenlaisia palveluja ja korjaamoita. Moulinsin kaupungin kupeen vierestä löytyi asuntoautoliike 35 km päästä ja uutta pumppua testamaan. Ja toimi :)
 
Eli nyt tulee mieleen se, että vaikka varapumppu aina mukana, täytyy näköjään testata että, se todella toimii. Pääsen huomenna suihkuun, tarinan onnellinen loppu!

No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)