Nomadish

Nomadish

31 August 2021

Saint Cyprien sur Dourdou (postausta toisaalta 9.9.2020)

 

 
Matkaparkkijuttua ja tarinaa (Eteläinen Ranska)..Me ollaan oltu tässä(kin) aiemmin. Upea visiitin arvoinen Conquesin kylä on tuossa lähellä, suurin osa tänne parkkiin tulevista tulevat juurikin sen takia tänne parkkiin. 
 
Todella kiva maksuton parkki, jossa jokaisella autolla on oma nurmialue! Täyttö 2 e, tyhjennys maksuton. Joka toinen päivä nyt tullut auto, jolta saa ostaa vihanneksia, hedelmiä ja tuoretta leipää!
Koiralle mtös todella kiva, kun saa nurtsilla makkoilla. (Viimeisessä kuvassa on myös koirani, joka "piti mykkäkoulua", koska olin komentanut häntä pari minuuttia aiemmin ja jäi mielenosoituksellisesti kauas autosta loikoilemaan :P).
 
Näinä aikoina harvinaista nähdä ulkomaan asuntoautoja, mutta viereeni pätkähti belgialainen auto. Siinä jo ajattelin, että mahtavatko olla ranskan vai flaamin kielisiä, no herra tuli koiran kanssa ulos ja puhui flaamia koiralle. Ei tarvinnut siis kysyä ja huikkasin hollanniksi tervehdykset. Häntä nauratti kovasti, että puhun minäkin hollantia koiralleni.
 
Toiselle puolelle meitä tuli myös kiva ranskalainen naapuri koirineen. Eivät ilmeisesti nähneet rekkariani, mutta siinä jutustellessa kysyivät mistä tulen, sanoin että Suomesta, tästä pikkasen pohjoiseen. Niin kaukaa kuului vastaus! No ei se Suomi oikeasti ole niin kaukana. Siitä sitten aloitin Suomen esittelyn :).
 
Tämä matkaparkki Saint Cyprien sur Dourdou (joo kauhean vaikea
nimi!) löytyy täältä N 44 33 09 E 02 24 36.
 
Tarvittaessa voi latailla auton akkuja kaksi tuntia 2 e. Pistokkeita on useampi ympäri parkkia.
 
 


"mä pidän nyt vähän välimatkaa suhun, kun kerran komensit mua"

No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)