Nomadish

Nomadish

2 September 2021

Aamun naurut (postausta toisaalta 20.6.2021)

 


Aamun hauska, paikalle tulee tänne Kreikkaan leirintäalueelle pariskunta auton ja teltan kanssa ja lähestyvät englanninkielellä meitä kysyäkseen löytyisikö pumppua heidän ilmapatjaan. Valitettavasti ei ole huikkaan, mutta ehkä tältä leirinpitäjältä löytyisi. Sanoivat ettei ketään ollut juuri respassa...
 
Okei sanon, ja lähden etsimään paikan "talkkaria" ja lisään, että hän ei kyllä puhu kuin kreikkaa. He seuraavat perässä ja kuuntelevat kun kreikaksi tapailen talkkarille että nämä turistit olisi pumppua vaille ja mimiikalla puhaltelen, jotta tulen ymmärretyksi paremmin. 
 
Siinä vaiheessa nämä turistit ottaa homman haltuun ja hoitavat puhumisen ihan itse, he olikin paikallisia :P. Lisäsivät vielä kohteliaasti, että hienosti puhuin kreikkaa.
.
Miksi tämä pullan kuva? No he toivat tämän juuri leipomosta, ihana ele, pullaltahan tuo näyttää, se selvinnee sitten päiväkahvien kanssa :).
 
Lisätty syyskuussa 2021, pulla se oli (ja siis söin sen silloin heti kahvin kanssa, enkä nyt syyskuussa).

No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)