Nomadish

Nomadish

2 September 2021

Kakkua ja kreikkalaista naimakauppaa (postausta toisaalta 27.3.2021)

 


Pientä juhlaa korona arkeen ja kreikkalaista naimakauppaa.
 
Ystäväni täytti tänään pyöreitä vuosia ja halusin muistaa häntä tekemälläni kakulla ja Fazerin sinisellä, jonka tilasin Suomesta netin kautta. Ajelin sinne meidän Kreikan satamaan, auto parkkiin ja hän olikin juuri ulkona. Kakku käteen ja lauloin englanniksi siinä kadulla synttärilaulun. Kaksi isoisää istuskeli ulkona ja heitä nauratti kovasti. Paikalla myös pari muuta isoäitiä. Kakkua leikattiin tietenkin kaikille ja suklaata tarjottiin (tykkäsivät tietenkin, se sininenhän on <3).
 
Isoisät siinä sitten edelleen naureskelivat, molemmat kun leskiä ovat kysyivät mistä he saisivat kivat suomalaiset tyttöystävät heille. Ehdotin äitiäni. Toinen papoista totesi, että no entäs tuo toinen, pitäähän senkin saada tyttöystävä. Siihenkin oli heti mulla tarjolla ehdokas, äitin sisko tietenkin!
 
Kakku oli kuulemma niin hyvää, että saan vastata äitini ja hänen siskonsa hääkakusta, kun papat menevät heidän kanssaan naimisiin. Otin kehut vastaan ja sanoin hellästi kiitos isi ja lähetin lentosuukon :).
 
Miten ihania nämä isoäidit ja isoisät ja näitä pieniä asioita tämän hetken arjessa osaa arvostaa.

No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)