Nomadish

Nomadish

2 September 2021

Cocktailille (postausta toisaalta 25.5.2021)

 


Ensimmäistä kertaa hiukan iltaelämää Kreikassa sitten lokakuun 2020. Ja yllättäen. Piti vaan heittää kylälenkki koirien kanssa, mutta mentiinkin pieneen cocktail baariin. Se tunne kun tarjoilija tuo menun, lukulasitkin autossa ja yritin muistaa edes yhden coktailin nimen. Ainoa joka tuli mieleen oli Molotovin coktail :P. Huikkasin tarjoilijalle nauraen, että en nää mitään ilman laseja ja vanhempi herrasmies kuuli tämän ja ojensi omansa lainaan.
 
Baarin kissa näytti molemmille koirille nopeasti, että tämä on muuten minun baari ja teidän sopii pysyä ihan siinä pöydän vieressä vaan. Onneksi tuo ketunpoika on myös ok kissojen kanssa.
 
Siinä istuessa parin pöydän päähän tuli nuori pariskunta kohteliaan välimatkan päähän. Aloitimme kuitenkin jutustelun ja riemullinen henkäys kuului, kun kerroin tälle ranskalaisparille tulevani Suomesta. He viettivät muutama vuosi sitten kuusi kuukautta Suomessa ja kiersivät sitä myös pitkin poikin. Etenkin lappi kosketti heitä kovasti. Inari etenkin osui ja upposi. Kiva ilta, mukavaa juttuseuraa ja niin lämmin, että hihattomassa puserossa pärjäsi oikeinkin hyvin :).
 




 

No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)