Nomadish

Nomadish

1 September 2021

Mansikoita ja käsitöitä (postausta toisaalta 11.12.2020)

 
Mansikoita ja käsitöitä meidän ihanassa Kreikan satamassa :).

Tänään kurvasi taas vihannes- ja hedelmä Jorgos Hiacellaan satamaan, saatiin vihannes ja hedelmä asiat kuntoon. Ja kun näin että ihan mansikoitakin oli, muistin että mulla on korkkaamaton pullo Port- viiniä viime talvelta Portugalista. Elikkäs tosi hyvä jälkiruoka syntyy näitten liitosta. Rasia mansikoita, alle dl port- viiniä ja sokeria! Antaa mehustua 12-24 tuntia ja nam! Sopii varmasti myös kreikkalaisen jogurtin kera tai vaniljajäätelö olisi kans herkkua!
 
Ja niistä käsitöistä.. Sataman Yia Yia, eli isoäiti neuloi mulle villiksen lahjaksi! Aivan ihana! Mustaa en käytä voisi sanoa ikinä, mutta tämä on tämmöinen kevyt ilmava malli, johon voin laittaa vaikka kirkkaan värillisen paidan alle. Arvostan todella paljon, itse en osaa yhtään neuloa ja onhan tuossa hommaa villis saada kasaan.
 
No pitihän munkin sitten askarrella. Tein vastaavasti lahjaksi hopeasta ristin sydämellä ja personalisoituna lasten nimikirjaimet. Tuhat ja yksi kpl (noin :P), pikkuruista lasihelmeä ja kaksi puolijalokivihelmeä (rubiini), koristeeksi. Nyt on niin aikaa käsitöille sataman sateessa.
 
 



No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)