Nomadish

Nomadish

1 September 2021

Kaupoille ja piknikkiä (postausta toisaalta 20.1.2021)

 

Ilmankos on näinkin kylmä! Kivasti tullut tuota lumipeitettä 2700 m korkuisille vuorille ja ehkä alle 2000 metrinkin. Ajettiin ystäväni kanssa tänään saaren pääkaupunkiin ostoksille, kaupat on auki, vaikkakin tietyin ehdoin. 
 
Ekaa kertaa sai ostaa vaikka supermarketista muutakin, kuin ns. pakollisia elintarvikkeita. Nyt saipi ostaa myös lakanoita, pannuja ja kattiloita myös.
 
Take-away capuccinot supparista ja ne juotiin kaupan edessä upeassa paisteessa (ravintolat, kahvilat ja baarit ovat edelleen suljettuina). No ostimme evääksi patonkia, juustoa, leikkeleitä eikun hiljaiselle kadulle parkkiin meren äärelle. 
 
Ystäväni kun ei piknikkiä tee ilman lasillista viiniä (no tässä kohtaa ei ollut lasia, ainoa tarvike oli puukko), piti löytää pullo kierrekorkilla ja sen lasillisensa joutui hän juomaan äijä- tyyliin suoraan pullosta, kuten itse join litran mehupullosta. Loistava parin tunnin piknik, hauskaa vaihtelua. Ruuvikauppaa, metallikauppaa ja ruokakauppaa, tästä tuli virkistävä yhdistelmä shoppailua ja kivaa ajomatkaa yhteensä 160 km.
 

 


No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)