Nomadish

Nomadish

2 September 2021

Bieber alias Houdini (postausta toisaalta 23.3.2021)

 


Bieberin, kreikan pojan kuulumisia suuren päivän jälkeen. Bieberin nimi on nyt Bieber Hoo ja se Hoo ei ole sama kuin mun Hoo, vaan hän on Bieber Houdini.
 
Tyyppi teki eilen iltapäivällä katoamistemput. Tiesikö ehkä, että tänään oli klo 10 varattu eläinlääkäri kastraatioon ja lähti hurvittelemaan tyttöjen kanssa vielä kerran. Ei tullut takaisin illalla eikä yöllä, seitsemältä aamulla huutelin ulkona. Ei niin yhtään mitään. Klo 8.30 olisi pitänyt lähteä ajamaan kohti lekuria ja olin kohta soittamassa lääkäriin peruakseni ajan ja Bieberpä suhautti iloisena paikalle.
Lähdimme kohti lekuria ja Bieber pääsi kuin pääsi leikkaukseen. 
 
Paijailin Bieberiä siinä leikkauspöydällä kunnes nukutuslääke vei voiton. Kysyin moneltako luulette, että saisin tulla pojan (no entisen pojan siinä kohtaa) hakemaan, sanoivat että semmoinen 40 minsaa niin on valmis ja hereilläkin (!). Nopeeta toimintaa, monissa maissa koira jäisi ehkä vähän pidemmäksi aikaa heräämöön. No Kreikassa ei mikään ole niin justiinsa.
 
40 minuuttia myöhemmin, Bieber käveli hyvin remmissä, ei yhtään tokkurassa, pakkasin pojan autoon. Väsy iski päälle tiellä ja vieläkin on. Rauhallinen ilta. Huomenna löytyy ehkä enemmän rytmiä
 
Tuo mun oma koira mielestäni ottaa osaa siihen (tai ehkä nauraa sisällään), että kuules veliseni eiku siskoseni, nyt on sun vuoro pitää tuota lampunvarjostinta, mä kun tiedän kanssa tuon jutun.
 


 

No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)