Nomadish

Nomadish

2 September 2021

Bieberillä on passi (postausta toisaalta 22.4.2021)

 


Matkan alun tuntua! Ja paristakin syystä. Se että se meidän Kreikan poitsu sai oman lemmikkipassinsa ja se että pesin auton matot. Suomestakin aina lähtöä tehdessä, pesen ihan kaikki paikat ja vrooooom sitten matka alkaa muualle Eurooppaan. Nythän me tosin ollaan jo matkalla, mutta silti tuntuu alulta.
 
Meidän talovahdin paikka on venynyt kuukaudesta kahdeksi ja reilu parin viikon päästä loppuu tämä keikka. Nyt siis puurnattu paikkoja ja mattoja. Matka taas alkakoon, vaikka ei välttämättä kauas olekaan. On ehkä lähibiitsille ja siitä Suomeen tai sitten ei.
 
Bieber pieni ketunpoika katupoika sai siis tosiaan eilen sen oman passinsa, mikrosirun ja kakkosrokotteet. Kysyin ilmeenkään värähtämättä eläinlääkäriltä, että mitenkäs se on täällä Kreikassa, onko kakkosrokote AstraZenecaa vai jotain muuta? Hänkin vastasi ilmeettömänä, ihan kuinka rouva haluaa. Sen jälkeen naurettiin molemmat.
 
Ja hiphei, täällä aukeaa ravintolat näillä näkymin 3.5, nehän ovat olleet täysin kiinni 7.11 alkaen eli puoli vuotta! Oma koira on tottunut erittäin hyväkäytöksinen koira ravintolassa, kova luotto on, että tämä uusi kulkuri meidän jengissä on myös :)

No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)