Nomadish

Nomadish

2 September 2021

Luonnon antimia ja virkkausta (postausta toisaalta 5.2.2021)

 

Kreikan sataman eloa ja jestas mikä päivä taas tänään, pitkälti yli +20. Yötkin ollut tosi lempeitä +12 ylöspäin..

Mutta mitäs me on taas tehty? Koiran kanssa otettu tavaksi kävellä kylänraittia kauimmaisen minimarketin luo, josta saa ostaa take away kahvia, kaffet kadun toisella puolella "pirttipöydän" äärellä ja siinä on hauska hetki seurata kylän elämää ja huikkailla tervehdyksiä ja kuulumisia kylän väelle (kaikki kahvilat ja ravintolat edelleen kiinni 7.11 alkaen).
 
Ystäväni, joka opettaa minua virkkaamaan, sai tänään valmiiksi "ponchoni". Aivan ihana! Siinä missä hän virkkaa neliön, oma tahtini on vähän isompi kuin postimerkki :P. Harjoittelua, harjoittelua!
 
Lähdimme yhdessä tutustumaan luonnon tarjontaan, keräsimme villipinaattia ja jotain muuta, en ole varma mitä. Nyt opin näitä kaikkia nimiä kreikaksi vain. 
 
Huomenna tavernan uumenissa olisi tarkoitus tehdä näistä ruokaa ja lisäksi "dolmades" - oppia, eli viininlehtikääryleet, jotka me tosin teemme tällä kertaa kaalinlehdistä (itse tykkään enemmän kaaliversiosta). Seuraavat kymmenen päivää ainakin näyttää huikean kauniita päiviä, aurinkoa ja lämpöä riittämin :)
 



Keräilimme villipinaattia

 

No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)