Nomadish

Nomadish

2 September 2021

Käpyttelyä sovelluksen kanssa (postausta toisaalta 29.7.2021)

 

Hei mä päivityin vuoteen 2021 :)! Kun mulla on se uusi puhelinkin, sinnepä mahtuu vaikka mitä, eli latasin käppäily- sovelluksen. Dataahan mulla on puhelimessa ollut jo kaksi vuotta, 7 gigaa kk, todella hyödyllistä. Kävin siis testaa eilen tätä sovellusta (Komoot) ja mikä ilo!
 
Ensimmäinen kosketus siis itselleni tämä ja oli tosi hyödyllinen. En eksynyt (mikä on tosi yleistä), näin juurikin ne paikat, jotka halusinkin nähdä. Välillä tullut hurjia huteja, tosin olenpa eksynyt semmoisiin paikkoihin, mihin ei ikinä muutoin olisi päätynyt, siinäkin etunsa.
 
Kävelin eilen tuon sovelluksen mukaan 12.7 km (kiva tietää matkan pituus), näin vanhoja vesimyllyjä ja söin ehkä kauneimman ikinä kreikkalaisen salaatin, tuolla ylempänä olevassa vuoristokylässä
 
Ja harvoin osuu reitille kauppa, josta löytyi uudet korviksetkin mukaan (feminiininen ilo kerrassaan). 
 
Nyt on kävelyt kävelty hetkeksi, kun katselin seuraavan kymmenen päivän ennustetta. +36 - +39. Ootan suosiolla, että vähän tippuisi asteet. Eilenkin oli lämmin, mutta oli tuulista, joten hyvin jaksoi talsia.
 










 
.

No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)