Nomadish

Nomadish

2 September 2021

Ruokaa ja ystäviä (postausta toisaalta 10.7.2021)

 


Mites elämä Kreetalla? Ollut kiireistä, ystäviä käynyt moikkaamaassa, ei Suomesta, mutta paikallista ja Romaniasta. Hyviä illallisia ja hauskaa seuraa. Kreikkalainen ystäväni toi (paikalliseen tyyliin), niin paljon ruokaa tuliaisina, että niitä syödään vielä kuukaudenkin päästä. Onneksi on leirintäalueen pakastin
 
Kaskaat laulaa koko ajan, tokassa kuvasssa, yksi heistä tutustui mun kuivumassa olevaan mekkoon. Mutta, se että ensin oli järettömän kuuma, nyt on saarielämän tyyliin, ollut todella kova tuuli jo neljä päivää, näyttäis olevan yksi vähemmän tuulinen päivä "jo" ensi viikon perjantaina. Päivisin ei voi pitää ikkunoita auki, oven kun avaa hetkeksi on lehtimyrsky sisällä (kuva 3) puhumattakaan siitä pölymäärästä.
 
Mutta onneksi tuuli on tyyntynyt aina illaksi, jolloin saa olla ovetkin auki. Päivisin ollaan vietetty tuulelta suojassa leirin respan alueella, jossa ilma kiertää, eikä niin kuumakaan. 
 
Elämä kuitenkin jatkuu, oli sitten kuumaa tai yltiömäisen tuulista, näillä eväillä mennään nyt.
 
Kas kas! Mekossani asustaa kaskas



 

No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)