Nomadish

Nomadish

1 September 2021

Eläimellistä menoa (postausta toisaalta 13.12.2020)

 


Sataman eläimellinen meno Kreikassa. Asukkaista olenkin jo jotain kertonut tässä matkan varrella, siis niistä kaikista 11 asukkaasta, mutta isoa roolia näyttelevät myös nämä päätähdet meidän päivissä.
Meillä on siis Herra Näätä ja kisu(t). Pahoittelen kuvan laatua, Herra Näätä on super vilkas ja raketin nopea ja liikkuu aina vasta klo 19 jälkeen. 
 
Sitten on kylän ihan oma poikakoira jolla koti, Herra lyhytjalka. Hänen ilokseen seurana Neiti Tria (Tria nimen annoin tälle, koska hänellä on vain kolme jalkaa). Tria on hylätty kulkukoira, joka saa ruokaa myös Herra lyhytjalan luona.
 
Reilu viikko sitten satamaan eksyi toinen hylätty pieni kulkukoira. Häntä kutsumme Bieberiksi. Jotenkin semmonen muodikas kampaus osa pitkää karvaa ja osa lyhyempää. Semmoinen Justin Biber heittotukka (oli hänellä ainakin joskus). 
 
Sitten on vierailevat tähdet saksalaisen rouvan mukana, joka lenkittää koiriansa Lunaa (Espanjasta katukoira) ja Dodo (aito kreetalainen poitsu). Ja unohtamatta mun mummelia, joka nyt ei kauheasti enää mihinkään venkoile. Iäkäs ranskalainen madame! 
 
Mutta kuka heistä on nopein? Tria! Kolmella jalallaan hän sinkoaa järetöntä vauhtia. Ja on myöskin se iloisin hännänheiluttaja. 
 
Bieber on ujoin, antaa aina tilaa muille koirille, mutta ainoa joka sallii rapsutukset ja joka ei hauku ikinä missään tilanteessa. 
 
Elämä on aikas eläimellistä satamassa <3.
 
Lisäys syyskuussa 2021, eipä tiedetty vielä tuolloin, että Bieber päätyy lopulta osaksi meidän laumaa. 

Bieber ja Tria




No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)