Nomadish

Nomadish

1 September 2021

Sadetta ja hölskykurkkuja (postausta toisaalta 7.12.2020)


Sadetta ja niitä teidän hölskykurkkuja! Saatiin automaattinen pesu autolle aamupäivällä, kunnon kymmenen minuutin kuuro, autokin puhdistui kummasti. 
 
Eilen saatiin taas kurkkuja ja tänään testiin teidän hölskykurkut. Mutta nää kurkut on jättejä, yksi iso lasipurkki = yksi kurkku. Neljä kurkkua jäi vielä rannalle, tzatzikia ja leivän päälle siis. Mutta kun tää satsi oli tehty, tällä kertaa kalastaja Manolis toi viisi kurkkua lisää :P. Käyn katsomassa josko minimarketista saisi ostettua purkkeja ja annan vastineeksi kurkuntuojille suomalaisia hölskykurkkuja.
 
Mulla ei ollut tilliä, laitoin sen sijaan persiljaa. Ja kun tykkään hurjasti valkosipulista, leikkasin ohuiksi siivuiksi yhden ison kynnen mukaan. Etikkaa, sokeria ja suolaa. Huomenna maistetaan.
 
Ja......tämä lockdown saa jatkoa Kreikassa 7.1.21 asti, kuukausi taisi pamahtaa lisää sataman elämää. Edelleenkin ulkonaliikkumiskielto 21 jälkeen, kaikkeen kotoa poistumiseen tarvitaan lupalappu. Toisaalta tämähän käy jo rutiinista, näillä mennään ja turhaapa sitä on enemmän murehtia. Ja hyvähän tässä on olla <3.

No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment, they are always welcome in English, Finnish, Dutch or French, others I need google translate :)